autoverhuur Sittard

13 mei 2021 is het weer hemelvaart veel mensen hebben dan een dagje vrij of pakken het gehele weekend vrij. Heerlijk zo’n dagje of weekendje vrij, maar nu komt de vraag wat zou je eens gaan doen? Samen met duizenden andere mensen zal je vrij hebben, dit kan voor veel drukte zorgen overal. Wat uiteraard gezellig is, maar voor sommige mensen ook te druk anno 2021. Om deze reden hebben we deze blog gemaakt, zodat je kan kijken wat je die dagen zou kunnen doen. lees hieronder snel verder als je een leuke dag of weekend wil beleven!

Bezoek een stad

Een stad bezoeken is uiteraard erg leuk en gezellig, maar voor sommige mensen misschien iets te druk in 2021. Daarom noemen we deze als eerste. Een stad bezoeken kan altijd leuk zijn we nu ook weer heerlijk terrassen. Of een van de vele winkels bezoeken en dan kan je er een leuke shop dag van maken. Met schoppen moet je er uiteraard wel rekening mee houden dat Hemelvaart een feestdag is en veel winkels of vroeg dicht zijn of helemaal gesloten zijn.

Ga de natuur in!

Een van onze favoriete is de natuur in gaan. Hemelvaart valt uiteraard in de lente en dit is een prachtig seizoen. De winter hebben we net achter ons en de natuur komt weer tot leven. Bloemen, bomen en andere planten komen weer tot bloei en dieren komen uit de winterslaap. De natuur in Nederland is niks minder dan schitterend. Je kan het water bezoeken aan de kust of je gaat naar het prachtige en heuvelachtige landschap van Limburg. Hier zijn heerlijke wandel en fietsroutes die je kan volgen. Deze routes leiden je naar paden waar je normaal gesproken niet snel zou komen.  

Asperges koken

We moeten het toch benoemen hier en dat is asperges koken! Asperges koken is iets wat helaas seizoensgebonden is. Asperges zijn een overheerlijke delicatesse  die alleen in de lente te verkrijgen zijn. Asperges kan je op allerlei manieren maken en met verschillende recepten. Zo kan je bijvoorbeeld een overheerlijke aspergesoep maken of een overheerlijk gerecht met kip en asperges. Asperges zijn te combineren met allerlei verschillende vlees, vis en kaas.

Auto verhuur Sittard

Wil je graag weg en beschik je niet over een auto? Geen probleem bij auto verhuur Sittard kan je allerlei soorten auto’s huren die je voor een dagje, weekendje of weekje kan huren. Bij auto verhuur Sittard kan je makkelijk en eenvoudig een auto huren voor wat je ook maar wilt. Wil je dagje naar een stad, de natuur in of makkelijk asperges halen bij de boer? Het kan allemaal via auto verhuur Sittard.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment